Creatieve fotomarketing

Gefotografeerde bezoekers online foto’s en filmpjes laten bekijken?
Onze fotoapplicatie wordt opgemaakt in uw huisstijl, zodat deze één geheel vormt met uw website of die van uw opdrachtgever.
Deze applicatie is makkelijk te benaderen, door middel van een pop-up, zodat bezoekers uw website niet hoeven te verlaten. De foto’s, al dan niet voorzien van uw logo of een digitaal frame, kunnen eenvoudig worden terug gevonden.
Naast het bekijken van foto’s, kunnen deze ook in hoge resolutie worden gedownload, worden verstuurd als e-card of worden nabesteld. Bij nabestellingen worden deze foto's vakkundig verwerkt door het professionele fotolab waarmee wij samenwerken. Betaling van bestellingen kan veilig en snel gebeuren door middel van o.a. Paypal, IDeal of creditcard.

U wilt niet dat iedereen uw foto's kan bekijken?
Het is mogelijk om de fotogallery van een wachtwoord te voorzien, die u onder uw gasten kenbaar kunt maken, zodat enkel gemachtigde mensen toegang hebben tot de foto's.

Daarnaast is het mogelijk om informatie over de bezoekers te verzamelen, door een fotogallery enkel toegankelijk te maken voor personen die zich registreren, zo kunt u een interessante marketing database opbouwen met bijvoorbeeld e-mail adressen en bedrijven.

Statistieken
Na afloop van uw campagne krijgt u een overzicht met statistieken. Hierin onder andere de bezoekersaantallen, herkomst, verwijzingen etc maar ook hoe vaak foto's zijn doorgeplaatst op sociale netwerksites als Twitter, Facebook etc.